Fling concert geannuleerd!

Fling zou op zaterdag 22 oktober spelen in de Donatuskerk in Leermens. De voorstelling is helaas geannuleerd.

Lees meer: Fling concert geannuleerd!

Fling speelt op een briljante manier Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities van Fling de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.

Na jaren van theatertournee’s speelt Fling nu een nieuw intiem programma. Op maat gemaakt voor de kleinere podia en voor de gelegenheid als ijzersterke duo. Beide muzikanten zijn uitstekende multi-instrumentalisten en dat levert een zeer afwisselende en verfrissende klank op.

Annemarie de Bie wordt beschouwd als één van de toonaangevende zangeressen in het genre. Naast haar krachtige, lyrische en wonderschone zang is ze in dit programma ook te bewonderen op de Ierse houten dwarsfluit, de bodhrán (Ierse trommel) en gitaar.

Evertjan ’t Hart bespeelt de magische Uilleann pipes (Ierse doedelzak) en is naast bespeler internationaal befaamd als bouwer van het instrument. Naast de Uilleann pipes bespeeld hij ook Low Whistles, Bouzouki en Gitaar.

Dit alles resulteert in een buitengewone, aanstekelijke en toverachtige avond van sterke verhalen gevat in een stormvloed aan wilde melodieën, zacht klagende airs en ontroerende ballades.

Fling speelt NIET op 22 oktober, de voorstelling is geannuleerd

Meer informatie vindt je op FLINGMUSIC.COM